Õielapsuke avab oma punga ja hüüab: "Kallis Maailm, palun ära närbu."/R.Tagore/

esmaspäev, juuli 20, 2015

Imelised

hetked.

Iga päev on ime. Ja iga inimene on ime. Ja kohtumised on olulised. Alles käisid meilt kiirelt läbi head tuttavad oma tuttavatega...täna tulevad nad jälle.

Eile näiteks oli selline tore päev , et külastas meid Tistou, kellega varem vaid aiablogi  ja piltide kaudu suhtlemine on olnud.
Esimene  nendest suurepärastest aiasõpradest- inimestest, keda kindlasti ühena seob imeline taimemaailm ja kellega siis blogidepostituste ja taimeteemade kaudu on suheldud. Paljudega õnnestus kohtuda esmakordselt eelmisel aastal, jällegi imetoredal kokkutulekul Kadaka juures- rõõm kui saad hiljem lugeda erinevaid postitusi nii, et inimene ka selle taga reaalselt teada. Neljandiku ja Tii-ga saab ka aegajalt kohtutud. Olen teilegi väga tänulik meie aia rikastamise eest!

Kuigi meie aed on selline, nagu nimetan "säästuaja" haljastusega(see tähendab , et mul ikka aega napib aia jaoks),  ja kollektsioone ja haruldusi  pole, siis vaatamata sellele on midagi muud olulisem. Lihtsalt koosolemised. Aitäh, et tulid ja olid.

Ja veel, sain imearmsa kingituse. Jah, sõna imearmas kehtib , arvan, täielikult selle roosi kohta, kelle Tistou kaasa tõi.

`Sweet Pretty`

Oh, loodan, et tal meil meeldib ja et ma talle ikka väärika koha ja kaaslased suudan leida.
Südamest tänulik.

Ja sellistest kohtumistest ja erinevate inimeste lugudest, mida me kõik kaasas kanname elus, sünnib uusi mõtteid, ideid ja kindlasti on inspiratsiooniks.

Uute kohtumisteni!
Rõõmu ja rahu!

8 kommentaari:

  1. Enda mõttemaailmaga sarnaste inimestega on alati huvitav ja suur rõõm kohtuda. Ja mis imetore kingitus, näha kohe, et see on tehtud sügavalt Sulle ja Su aiale mõeldes. Minu jaoks on kõige roosim roos ikka roosa ja kui ta veel lihtõieline on....mmmmm!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :), mulle ka lihtõielised väga meeldivad, nüüd neid meil juba 3!

      Kustuta
  2. Tõesti ilus, imeilus :) minu roosimaitse on ka selles suunas kaldu :D

    VastaKustuta
  3. Armas roos! Ja ma ootan ka suure huviga võimalust Su aias ringi vaadata, ükskord ta kindlasti saabub :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) Usun ka, et kor tuleb see hetk. Ise ka ikka loodan, et teiste aedu näha saan kord, ja nagu kirjutad, ükskord see kindlasti saabub...

      Kustuta
  4. See roos on tõesti armas, nagu õrn kevadine õunapuuõis! Igavesti vahvad moonid Sul seal ühes varasemas postituses. Ja kampsun on ka aus.
    Mul on tunne, et ma ei jõua enam kunagi midagi teha peale töö, korteriühistu ja hädapärase niitmise-rohimise. Oeh. Ja ega ma tegelikult aru ei saa, et MIKS ma ei jõua enam.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh heade sõnade eest. No aga äkki saab midagi "üle vaadata", meil ikka aegajalt antakse neid valikute tegemise kohti. Et kui midagi nagu häirib , et see annab siis märku, et kas peaks midagi muutma(kui võimalik) või siis nagu keegi on öelnud -muutma mõtlemist :) Mul muidugi sinu tegemistest lugedes on mulje, et sina jõuad ikka väga väga palju kõiksugu tegemisi teha.

      Kustuta
  5. Mina tänan veelkord väga-väga toreda ja sooja vastuvõtu eest! Aiad on ilmselgelt nende omanike nägu ja nii romantiline ja loomulik kui on siit blogist nähtav Krisi maailm, on ta ka ise. Aitäh Sulle! Ja järgmiste kohtumisteni!

    VastaKustuta